fredag 15 maj 2009

3 veckor kvar...


Vet ni vad som just slog mig? Att det bara är 3 veckor kvar till vårt bröllop. Oh my... Jag hade helt glömt bort hur snart det faktiskt är. Den 6 Juni klockan 16.00 vigs vi, på äspetstranden i Åhus. Då blir vi man och hustru. Jag blir Fru Månsson.
Genast blev jag en aning nervös och kände hur pirret sakta kom krypande... Fjärilarna i magen har vaknat till liv, utan tvekan.
Ska det verkligen kännas så här? Jag trodde det skulle stressas och ordnas med en massa nu, de här två veckorna. Men det känns som om vi har allting under kontroll. Det finns inte så mycket kvar att göra... Jag längtar nu! Innerligt och hur mycket som helst.
Spetsarna på bilden fick jag av min fantastiska mormor, de ska användas till dukningen. Mer än så säger jag inte.

2 kommentarer:

Therese. sa...

Mjo det är skönt att liksom få allt överstökat på en gång. Sen jobbar jag alltid bättre under lite press, skulle jag bara ta lektioner då och då skulle jag aldrig fått nåt gjort! hehe :)

Catti sa...

Jag kände mig heller aldrig stressad!Allt var fixat månader i förväg, bara det sista piffet i slutet, och det är ju bara mysigt! :) Det är sådär det ska kännas, för då är det rätt. ;) Kram!