fredag 13 februari 2009

Sweet, colorful...

Mitt i alla Bröllopsplaner ägnar jag mig också åt att planera min dotters 1-års kalas. Jag tycker det är tokroligt att planera inför olika festliga tillfällen! Det är verkligen superkul att försöka få till ett bra helhetsintryck, både då det kommer till estetik och praktiska aspekter! Jag fantiserar kring färger, eventuella teman, menyer, dekorationer, små detaljer, helhetsintryck, blommor, överraskningar...

Jag strävar efter att min dotters allra första födelsedag skall bli en minnesvärd dag, om inte för henne så för alla nära och kära, åtminstone. (Det är ju kul att kunna visa henne i fotoalbumet senare, dessutom!)
Just nu funderar jag kring vad som skall serveras på kalaset. (M är i Malmö och hejar på MIF. Ni förstår väl att jag ju måste sysselsätta mig med något...)

Det får bli ett sött, onyttigt, färgglatt alternativ till de vuxna och lite större barnen samt ett mindre sött, fruktigt alternativ för de allra minsta...
Cupcakes är ju något jag älskar att göra, då man kan låta fantasin gå lös - satte mig här i jakt på lite inspirationsbilder och hamnade på Flickr. Visst är bilderna nedan minst sagt söta och färgglada? Och Receptet? Självklart är det Leilas olika varianter jag använder mig utav som utgångspunkt. Hon är nämnligen min personliga favorit!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Malmö verkar vara poppis den här helgen! :)


vad mysigt med 1års-kalas!!


vet du... jag ser fram emot våren! :D:D tänk vad mycket vi kan hitta på! :)

Anonym sa...

Oj det kommer bi så fint!
Jag har fåt lite ideer om bilder också Så när ni är tillbaka kan vi väl träfas igen!
Krya på dig!