tisdag 10 februari 2009

Skogens magi och Café Miró

Trots att det varit en fullspäckad dag har jag hunnit med en underbar promenad i skogen. Det är ren och skär njutning att gå där ensam med lilla L sovandes i vagnen, lyssna till trädens sång och hur det knakar i stammarna då vinden viner. Det låter nästan som om de pratar med varandra. Som om de viskar hemligheter på ett okänt språk. Jag stannade flera gånger och bara stod där, rakt upp och ned. Insöp magin. Lyssnade.
Efteråt känner jag mig så lätt i själen. Tom, men på ett positivt vis. Det är precis som om all irritation, all stress och alla negativa tankar rinner av mig där ute. Som om vinden blåser rent mitt inre.

Jag spenderade en stund av eftermiddagen tillsammans med Marie. Vi diskuterade foto, familjeliv och diverse kreativa projekt över en fika på Café Miró. Det var toktrevligt!
Vilket utomordentligt bra fik dessutom, med sina ekologiska råvaror och spännande, egenkomponerade recept! Det blir defintitvt ett återbesök, snart...

1 kommentar:

Anonym sa...

Absolut! hör av dig!
imorgon tänkte jag bara vara hemma och fixa lite med resten av flyttlådorna som bara står här.

hör av dig om det passar och det blir någon lucka (finns ju både på msn o mobilen). annars låter ju kvällspromenad jättemysigt! :)

KRAM