fredag 13 februari 2009

Godmorgon!

Jag har försökt genomlida en lång natt med feber och frukansvärd halsont. Har haft tur då L sov hela natten och vaknade först vid sex imorse. Jag känner mig ganska slut, faktiskt.
Tänkte jag skulle försöka packa ned det mesta inför vår skidresa och bara vara, i hopp om att jag på så sätt kanske blir frisk innan det bär av. Försöker att inte anstränga mig allt för mycket, trots att vårt hem är i stort behov av städ och plock... Skönt att vår älskade M är hemma hos mig och Lilla fröken Busfrö.

3 kommentarer:

Mimmi sa...

Stackars min Tilda! är du sjuk?? vila dig idag och drick och sov i massor. (inte rödvin då....) vatten! Jag har mä halsont....suck VI måste rycka upp oss nu!
puss

Anonym sa...

hej! tack för dina söta kommentarer ;)

Jag försöker rösta på dig men det funkar inte :( vår dator är knäpp, ska om installera den för den stänger av sig och sånt. Men jag kan nämna det på bloggen sen så folk kan gå och rösta ;)

Rosa Hemmet sa...

Tjopp! Lät jobbigt det där, många som är sjuka nu verkar det som. Hoppas att du kryar på dig snart. Det låter bra det där med vila, tycker att det kan få se ut lite stökigt ibland, då uppskattar man bättre när det är ordnig och reda igen :)