tisdag 26 augusti 2008

Mormorsrutor

Jag har bett min mormor om en riktig sådan där mormorsfilt. Ni vet en sådan som är sammansatt utav enormt många oika virkade rutor. Vad jag har förstått så verkar det som om den redan är färdig!
Jag är som sagt ett stort fan av virkat och jag har letat, letat och letat efter en mormorfilt men de som finns i butikerna är svindyra och inte hälften så roliga som en hemmavirkad. Jag vill ha en äkta mormorsfilt.


Jag önskar jag själv hade tålamod och ro att sätta mig in i hur man virkar en själv. Jag hade så väldigt gärna velat ha en sådan HÄR på L's säng, som överkast. Antingen en sådan eller ett lapptäcke. (båda två är lika med en massa jobb!) Love it!


(Filten på bilden tillhör och är gjord utav Craft & Creativity Flickr)

4 kommentarer:

Helena sa...

Vad roligt att du gillar filten. Den blev aldrig så stor som jag hade tänkt från början... inget överkast alltså men en liten filt lyckades jag få ihop. :-)

Emily ~ Little Window Shoppe sa...

This is so pretty. You have so many crafty ideas. I wish I had the time to sit and crochet one of these too - such a peaceful activity. I love all of the intricate details too.

Misen sa...

Åh, vilken fin fint! Vad snäll din mormor är som virkar till dig. Jag önskar ockås att jag hade tålamodet att lära mig sådant, men dras med traumaav skolans syslöjd när alla var tvugna att sticka strumpor i ful färg... Ha en bra dag och hoppas du kryar på dig!

makiato sa...

En underbar filt!