tisdag 8 februari 2011

Dancing on her own
Fjäderlätta steg. Piruetter och snurr. Tyst och lätt glider hon fram. Inte ett ljud hörs från hennes små fötter. Hon väger nästan ingenting, kjolen är placerad alldeles för högt och ett fantastiskt skratt som bryter ned sången i mindre beståndsdelar slipper ur hennes vackra lilla mun. En mun som vi har skapat, jag och M. Märkligt det där. Hur gjorde vi för att skulptera fram de perfekta detaljerna? Min ljuvliga dotter drömmer sig bort i en fantasivärld så mycket vackrare än denna gråhet. Hon dansar för sig själv och nynnar en påhittad sång som bara hon kan.
with love

3 kommentarer:

Lelle sa...

Fina ballerina! Precis så är det! Helt underbart att man kan skapa en sån vacker varelse<3

haha, popcornen är helt klart en av de bästa presenterna jag fått! tänk vilken möda och slit som lagts ner enbart för min skull! Det kan inga pengar köpa ;)

Jag har lagt till dig i min blogglista, älskar din poetiska skriv stil!

Massa kramar //L

rebecka sa...

Japp jag fryser in allt i små portions formar. (silikonformar är bra). Superbra att ha i frysen om vi ska äta nått som inte han kan äta.
har fortfarande massa av maten kvar.

rebecka sa...

Gillade han puréerna? :)

Milo tyckte att den med hallon i var liiite sur. Fast Moa älskar den.

Ja visst är doktorna verkliga! Läskigt! Var ju nån dokumentär för nått år sedan och folk som hade såna här dockor (vuxna) och behandlade dom som riktiga barn.. de drog runt dom i vagnar och köpte kläder åt dom..