söndag 24 augusti 2008

Duktig Tilda!

Igår var jag duktig, om jag får säga det själv. När L somnat i sin säng tog jag fram pensel och färg och satte genast igång att måla listen runt vår sänggavel (det skulle egentligen blivit gjort för över ett år sedan...) svart. Och om jag får skryta så tycker jag att det blev ruskigt mycket bättre. (Det var superful furu innan).

Det här är förresten ett tips på hur man enkelt kan göra en alldeles egen sänggavel. Du behöver en rulle tapet som faller dig i smaken (ibland finns det små snuttar till överkomliga priser), en träskiva av valfri sort, en list som passar som hand i handske och en skvätt färg. Ja, lite spikar för att få ihop det hela kan ju vara bra också. Och en hammare. Sedan är det bara att snickra, tapetsera och måla. Det går snabbt och blir faktiskt riktigt bra.
Nu har vi ju haft vår länge, länge och den börjar väl bli lite sliten... Men den har varit bra och vi har gillat den. Kanske är det snart dags för ett nytt projekt?

3 kommentarer:

caroline sa...

Hehe (A)
nej jag och R lär nog aldrig mer säga ett ord till varandra om jag förstått allt rätt.. så nej (tyvärr)

men smset gick till min (enligt mig, snygga) kollega, haha. han verkade uppskatta det iallafall. lagom pinsamt på jobbet sen! ;D

Mia sa...

Roligt att kolla igenom din blogg. Mkt fina inrednings saker m.m säng ramen va ju hur fin som helst =)//MIa

Mia sa...

Skrev mitt blogg namn fel så den kom inte me först =)