torsdag 9 februari 2012

"Ilp, Ilp, Ilp Date!"

När vi körde till dagis i morse jagade en krokodil oss. Eller en drake, som Ilon kallar den. "Ilp, ilp, ilp date" skrek han. Vilket skulle kunna översättas till svenska som "Hjälp hjälp hjälp en drake!" från hans språk. Bilen var ett skepp och vi fick styra undan isberg och fientliga piratskepp! I vattnet, det vill säga på asfalten utanför bilen, cirkulerade glupska hajar i väntan på att få ta ett bett på ett litet barn som råkade sätta foten fel. Overallerna åkte på utan bråk och båda barnen hoppade in i bilen utan att gnälla! Vi kastade oss in genom dörren till förskolan och var med ens i säkerhet. Utanför fönstret vrålade den ondsinta draken och sprutade eld i ren frustration. Det är fördelen med att lämna senare på förskolan; barnen är på bättre humör och jag är inte Mamma Stress. Bra morgon, alltså!

3 kommentarer:

Therese. sa...

Vilken fin krokodil :)

Anonym sa...

Vilken fin berättelse!! härliga duktiga skrivarTilda ;)

monia - med bulle i ugnen sa...

Vet du , jag har tävlingar i bloggen som kan passa dig som småbarnsförälder :)

Bland annat ett presentkort från hejbaby.se det hittar du här: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.html

om 9 stycken till är med och tävlar så kommer ÄNNU ett presentkort att lottas ut :)

Sen kan du också vinna en body med värmeindikator som signalerar när ditt barns kroppstemperatur överstiger 37.5 grader, fiffigt va? Det hittar du här:

http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/february/vinn-thermobaby-body-med-varmeindikator.html

Och till dig själv då? Du kan vinna presentkort på prylshoppen runns.se om du klickar här:

http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/february/tavlingsdags-igen-runnsse-erikasgarde.html

Kom ihåg: tävlar man inte kan man inte vinna! ;)

Ha en fortsatt trevlig dag :)