tisdag 9 september 2008

Piece of cake?!

Nu ikväll har jag målat två nya tavlor. Jag har ju snart så jag kan ha en hel utställning här hemma! Jag är på sådant skapar-humör så det finns liksom ingen hejd -jag kan måla tusen, tusen tavlor till!
Men, det finns ju ingen plats till dem i vår lilla konstfyllda trea, så var tusan ska jag göra av alla? Det får kanske bli en barnmotiv-utställning snart, (på allvar) och förhoppningsvis kanske jag kan sälja några i så fall...
L kanske kan få en. Kanske kan jag byta ut något av hennes gamla motiv som sitter i ram mot en av mina nya tårt-tavlor? De är ju lite barnsliga, mina tavlor, så de passar nog i hennes rum. Eller i någon annans barnrum!

7 kommentarer:

Catti sa...

Tycker absolut att du ska ha en utställning! :)

Mimmi sa...

Jaaaaa!! klart du ska ha en utställning! men var??? kanske hos Toddler?? kan väl fråga dem. Det lockar ju folk dit också.

Johanna sa...

aaaaw va kul me utställning!!!! din konst är saå fin!!
tack för kommentaren på min blogg ja håller med!!!

Asif sa...

Du kan sälja till mig gumman, du gör så vackra motiv!
Therese

lyckligtliv sa...

Denna tavlan var ju bara så gullig! Lycklig den som får ha den i sitt rum :) Puuss

Rakel sa...

Känner inte dig, snubblade in på sidan. Men wow... du är ju otroligt duktig. Ställ ut!!!

Rebecca sa...

Vi har länge varit på jakt efter en fin "prinsess"tavla till Nellan, hade gärna köpt/beställt en av dig minsann, du är så otroligt duktig och kreativ! förresten tycker jag att ni får komma och hälsa på snart, hela familjen.. Kram på er!