onsdag 17 augusti 2011

Barnsligt bus och kommunens fräckaste trehjulingar

Våra busiga barn gör bus i bostadsrättsområdet där   Fröknarna P bor. De hade en fin dag tillsammans och lillebror försökte hänga med i tjejernas tempo - han utforskade de söta små vägarna så gott han förmådde... Han snubblade med överallt och ville så gärna göra precis som dem!

Lägg märke till de snygga trehjulingarna som Herr & Fru P renoverat; de har lackerat om och satt läckra tutor på! De måste vara coolast i kommunen! Tycker ni inte?
Alla tre små finurliga fröknar och lille herr Ilon fullkomligt älskar dem och den barnsliga, busiga sidan av mig gör också det. Jag tycker om när man tar någonting med potential och med mycket små medel förändrar det till någonting storslaget och fulländat. Det kan vara något så enkelt som en gammal trehjuling.
Familjen i fråga har fått så fint i sitt lilla hus - renoverat, tapetserat, lagt nya golv och varit noga med materialval, färger, kvalitet. Mycket är handgjort av Herr Finsnickare och unikt för just dem. Det är så härligt att komma hem till människor och känna att man trivs. Det kan skilja sig så oerhört från ens eget hem men känslan av att ett hem är just hemtrevligt är härlig att finna!

Inga kommentarer: