måndag 22 mars 2010

Skaparlust

Imorgon tänkte jag måla lite. Det bubblar i hela min kropp av kreativitet och skaparlust. Vi får väl se vad det slutar i.

...jag inspireras just nu av min sommarlängtan och alla vackra ting som världens bästa årstid för med.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har ju gjort större tuttar! Allt väl med dig?

Anonym sa...

Hej Tilda! Det är Linda Å. Ändå sen jag insåg att du var du, när vi började skolan, och att du också gått på c4, har jag velat fråga en sak. Men frågan har dröjt då jag har sett att du varit upptagen med det ena och det andra, men nu tänker jag ställa frågan och så kan du göra det en valfri dag när det passar :)

Jag har vad jag kallar för "sjöjungfruboken" där jag låter alla rita en sjöjungfru. Det började på c4, så många av lärarna och eleverna är med först, men på senare tid väldigt många kända.. så jag har över 200 st, i alla möjliga former, och en dag kanske de ska publiceras :)

Och jag vill såklart ha med dig där :D Så en dag när du vil rita och bbblar av skaparlust, kan du ha detta i åtanke :) En sjöjungfru i din stil, som säkert gör sig jättefin i den stora samlingen. Skulle du vilja det? :)

Massa kramar,
oh just det, jag kan ta med nån utav sjöjungfruböckerna och visa lite :) på torsdag kanske (svara gärna innan då - kanske både här och tex FB så att jag garanterat ser? :)

kram! Linda Å