måndag 29 december 2008

Presentjakt och födelsedagsmiddag nr 1/2

Jag och L har spenderat dagen på stadens gator, på jakt efter en födelsedagspresent till pappa M som firar sin födelsedag imorgon. Vi hittade vad vi sökte, tillslut. Jag inhandlade även superfina bokstäver, som bildade L's namn, på Village. De står nu lutade mot väggen på hennes tavellist men så småningom skall de skruvas upp på väggen. Vill man göra det i en hyresrätt? Jag blir säkert åtgärdsskyldig när vi flyttar om jag skruvar/spikar upp en endaste grej till på någon utav våra väggar.... (Bild saknas, beroende på dött batteri i kameran - uppdaterar snaaart)

Efter några vändor fram och tillbaka på stan mötte vi upp Vera & Josef för en fika och så småningom lite mys hemma. Efter en stund kom även Alex, som är hemma över nyår från San Fransisco, för sitt andra besök hos oss.
Väldigt trevligt, måste jag säga. Han stannade på middag då mina föräldrar kom för att fira M, lite i förväg. En dag, liksom så många i December, fullspikad av to do's.... (but you know that's how I like it!)

1 kommentar:

catti sa...

Oj, jobbigt att fylla år nu! Jag har varit så rädd att få för tidigt och att barnet ska födas detta år, men nu känner jag mig lugn. :) Skulle få världens ångest om allt drar igång nu haha. Då blir alla mina planer förstörda.. Barnet börjar ju t.ex skolan ETT HELT ÅR före vad vi har tänkt osv.. Hemska tanke.

Vi borrade sjukt mycket i vår hyresrätt.. Men när vi flyttade smällde vi bara upp lite tapeter över hålen. ;) Eller fyllde dem med vit fogmassa. :D