onsdag 10 september 2008

Nytt i sovrummet!

Nya byrån fick plats, trots brist på yta i vårt lilla sovrum! För att se den i sin helhet, kolla in

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jätte mysigt att läsa din blogg! Du har verkligen talang vad gäller att skriva! Jo, jag har en liten fråga bara, jag har hängt med länge i ditt bloggande, Nyfiken soom alla andra!=) Jag är själv gravid nu ( måste bara säga att du har en väldigt vacker flicka!) och har fortfarande ingen körkort! Har du? Om inte, ställer det till mycket i tillvaron? Mvh

Tilda sa...

Anonym: Svarar här eftersom jag inte vet vem du är.
Först och främst, tack för komplimangerna!

Nej, jag har inget körkort. Var i full färd med att övningsköra innan jag blev gravid och kan köra hyfsat bra men jag tappade lusten att gå till körskolan då magen började synas - vågade inte köra med bebisen i magen vid halkan och orkade inte sitta och plugga, jag jobbade i stället! Därför sköt jag det på framtiden. Och njaae, det är väl inga större problem, jag bor i stan så jag kan ta mig nästan vart jag vill genom att promenera eller åka buss - det går alldeles utmärkt! (och så är det miljövänligt samt väldigt billigt att inte ha bil!). MEN jag vill faktiskt ta mitt körkort så snart jag slutat amma - det underlättar ju defintivt att kunna ta sig fram och tillbaka till diverse grejer med sitt barn, att kunna hälsa på släktingar och liknande om man har bil. Det ÄR jobbigt ibland när man saknar körkort att kunna göra grejer spontant, det blir en himla massa planerande och det kräver energi med buss! Så i vår blir det körkort för min del i alla fall! Jag hade nog definitvt skaffat det, om jag var du och hade möjlighet!

Rosa Hemmet sa...

Tjopp! Vad fin komplimang du fått om ditt bloggande, kan ju bara hålla med :) Byrån var ju supersnygg, bra med förvaring oxå! Robotarna kostade bara 100 kr/st och jag tyckte de var värda varenda öre! :) Ha det fint!

annica sa...

Va din byrån blev i ert sovrum! Kanske lite lättare att hålla koll på kläderna nu;)
Ja det var verkligen super roligt på den afrikanska dansen! Jobbigt med jätte skoj, har träningsvärk idag också! Funderar på poweryoga idag! Får se om jag orkar, är bakis idag! Ja pannkakorna var helt underbara! Hur är det med er?
Ha det underbart

Anonym sa...

hallå du....har du ändrat lösen på bilddagboken??? kommer inte in där...kram