måndag 1 september 2008

Måndag

Vinden slet tag ordentligt i håret imorse, drog, ryckte... Det var kyligt och Septembers närvaro kittlade innanför tröjan. Jag tyckte mig kunna känna doften av höst, tydligt. Gulnande löv är på ingång, svampskogens gyllene skatt som, om man har tur, går att finna bakom stubbar och vildvuxen växtlighet pockar på uppmärksamhet från såväl gammal som ung.
Denna veckan är M pappaledig. Så underbart det ska bli att få vara tillsammans hela familjen, utan måsten, utan stress - helt och hållet på våra villkor.
Vi började dagen med babymassage, L tyckte verkligen det var fantastiskt spännande med alla de andra små och när vår BVC-sköterska berättade om de olika rörelserna lyssnade hon uppmärksamt. Intressant, tyckte hon nog. Hon var duktig, slet åtminstone inte tag i någons hår idag som hon gjorde förra måndagen...

Jag har bokat tid för klipp och färg i veckan och ser verkligen framemot det. Jag behöver det mycket just nu!
Det blev en klen uppdatering idag, jag vet. Men blogglusten finns inte riktigt just nu. Jag vill bara vara jag idag, jag vill bara vara och inte göra någonting annat än att umgås med min fina familj.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det gör du helt rätt i!!

Kram Vera

emmastjerna.webblogg.se sa...

Du är nominerad!!! :)