måndag 9 april 2012

Surprise!

Påsken rusade förbi i ett ruskigt tempo - jag missade att åka på konstrundan som brukar vara en utav vårens höjdpunkter för mig! Tiden räckte helt enkelt inte till.

Min fina London-babe
Natten mellan torsdag och fredag ställde jag klockan på 01.15 för att köra in till stan och hämta min vän Sandy som kom från London för att överraska sin familj lagom till släktens påskmiddag. Hon fick sova på min soffa och gömma sig hos mig tills det var dags att entra festen. Vi hade obligatorisk catch-up på vad som hänt sedan sist och åt en långfrukost ihop på fredagsmorgonen. Därefter drog påskhelgen igång och det var middagar och bjudningar om vartannat. Jag tror aldrig barnen ätit så mycket godis...

Idag har varit en lugn dag som inleddes med en tur till IKEA tillsammans med syster - jag köpte nästan ingenting men det blev ändå märkligt dyrt... Men nya lampor och måste-grejer fick jag åtminstone med mig hem! Nu ska jag uppdatera mig inför en fullsmockad vecka på Högskolan och landa en stund innan jag ska sova.

Jag vet att jag helt enkelt måste ta tag i den här bloggen ordentligt om jag inte ska lägga ned den helt. Jag veeeet. Jag fattar inte vart tiden tar vägen denna terminen. Helt otroligt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nej, Tilda du får inte sluta blogga! Det är kul att läsa dina uppdateringar, tankar och fina ord!
Hoppas allt är bra med dej annars..
KRAM Jennie

Anonym sa...

Tack Tilda för du ställde upp för Sandra,vi blev verkligen glada rörda och väldigt överraskade när hon kom ,en lyckad påskhelg blev det.Kram Gunilla