onsdag 19 oktober 2011

Ärligt

Jag har varit skitdålig på att skriva. Det har blivit mycket bilder och små obetydliga bildtexter eftersom jag inte har orkat. Vad har det funnits att skriva om, liksom?
Skolan tar all energi och att läsa klassiska verk och sekelskifteslitteratur för att någon annan säger att man måste är väl så där just nu. Min motivation kommer och går men jag antar att jag måste hålla ut - på fredag ska jag åtminstone ut på en gymnasieskola i stan och få ett nedslag i verkligheten mitt i allt läsande och tentaångestande - det ska bli så jäkla skönt.

Jag har en mindre identitetskris då det kommer till sweet,colorful eftersom jag inte riktigt kan komma överens med mig själv om hur mycket jag vill dela med mig av här; Vill jag vara en slags mammablogg? Vad vill jag med den här sidan, egentligen? Jag har kommit av mig lite... Läsare kommer och går här känner jag men peppa mig gärna för jag behöver det just nu.
Att fånga och förmedla min vardag i ord och göra det vackert var enkelt innan men jag har kommit av mig efter att ha läst en himla massa lyrik de senaste månaderna. De stora gamla diktarna tar orden ur munnen på mig, eller orden ur fingrarna om man hellre vill se det så...

Dessutom händer det noll på hemmafronten. Inget sovrum och en ofrivillig paus i hyresvärdens renovering av "vårt" hus innebär att jag inte kan genomföra mina inredningsprojekt som jag så gärna vill dela med mig av. Allt är kaos och huller om buller, liksom.
Peppa mig! Håll ut! Överge mig inte... Jag gillar ju er.

7 kommentarer:

Anonym sa...

O ja gillar dej Tilda! :) Fortsätt skriv, de e du grym på!
KRAM Jennie

Myran sa...

Jag läser din blogg just för den härliga blandningen av allt!

Anonym sa...

Du har ordets gåva! Skriv!

Anonym sa...

Skriv människa skriv, det är det du är bäst på!!!

Anonym sa...

sluta inte skriv, din blogg är så himla fin!

Maine sa...

jag tycker att det är mysigt att kika in här på din blogg. den skiljer sig från alla designbloggar jag läser. fortsätt, fortsätt! :)

Lelle sa...

Jag älskar din blogg! Du behöver inte ha nån specifik röd tråd, lite barn, lite inredning, lite foto, lite menlöst tragg, lite funderingar hit och dit, ett par dagar med samma tanke som inte ger med sig... Ja lite av allt! Jag älskar ditt sätt att skriva så du får skriva om precis vad du vill, när du vill, jag lovar iaf att jag läser<3