söndag 18 september 2011

Detaljer: Lillebrors rum"Hej, här bor jag!" Säger Ilon. Hans rum är långt i från färdigt. Det går i pastelliga, dova nyanser av grönt, blått, vitt & brunt än så länge.

2 kommentarer:

rebecka sa...

Vad fint rum! En sån där gunghäst hade jag också då jag var liten :)

När får man se bilder på erat hus, har ni köpt eller hyrt det?

Åh, är också sugen på köpa hus men så dyrt här och måste ju spara ihop till en handpenning föst.. de ska vi börja med nu iaf men lär ju dröja typ 2-3 år innan det är dags för oss..

Ja visst är det konstigt att koftan kommer från COOP! De har ju faktiskt ganska fina kläder där endå. Vart brukar du köpa barnkläder ifrån förresten?

Mathilda sa...

Rebecka: Ja, det blir nog fint när det blir klart i alla fall. :)

Bilder på huset kommer så småningom - det är inte färdigt utan håller på att renoveras av han som äger det. Vi hyr huset - det är en gård som är delad i två halvor, med två plan i varje halva - vår ska bli en fyra på 97kvm men just nu är det en trea på ca 80kvm. Anledningen till att jag inte visar så mycket bilder är för att vi inte har någonting på rätt plats ännu, allt står huller om buller och vi har inget förråd ännu - vi väntar på vårt sovrum som ska byggas ut med en kupa på ovanvåningen. Eftersom gatan är K-märkt är allting jättekomplicerat och ska vändas och vridas på - men i månadsskiftet hoppas de att de ska kunna ta beslut om han får bygga ut kupan eller inte. När sovrummet väl är klart kommer det ske MASSOR här - vi kommer få grannars förråd dessutom.

Vi vill också köpa ett hus så småningom men eftersom jag studerar så går det inte - vi får spara och bo här i vårt hyrhus istället. :)
Om 4-5 år kanske vi kan köpa/bygga hus!

Jag köper barnkläder lite överallt - vi har en butik i stan som heter Vincent och där säljs småfolk, villervalla, molo, nova star, ebbe, liandlo och massa massa fina kläder - där handlar jag ibland. Annars är det PO.P, ibland Lindex och då och då Åhlens. H&M mycket mycket sällan. Nätshoppar mycket också på Oiidesign.com. Gratis frakt och sjuuukt fina kläder!