onsdag 7 april 2010

Blommiga fötter


De här skorna hade suttit himla bra på mina fötter i sommar... Undrar om de går hand i hand med en gravid kropp? Äsch. Jag älskar dem. De är fullkomligt ljuvliga!

2 kommentarer:

rebecka sa...

Fina skor! Önskar jag kunde gå i såna höga klackar. Ser ut som jag skitit på mig då jag går i sånt ;D Så jag kan bara ha låga, max 5 cm. haha.

Känns verkligen konstigt att jag är i v.30 snart. REDAN. Har gått så himla fort och jag har knappt ens fattat att vi ska ha ett till barn, haha.

Blir så mysigt då man får börja fixa med allt som du säger. Då kommer det kännas på riktigt :)

Åh visst är det mysigt då man känner rörelser. Våran lilla är alldeles VILD i magen. Sparkar dygnet runt och ibland så hoppar hela magen. Han tar liksom i med både händer och fötter samtidigt. Haha.

Pluggar du heltid? Måste vara jobbigt.. När får du sommarlov?

Imorgon jobbar jag min sista arbetsdag och det ska bli så skönt. Att vara hemma och förbereda och sånt.

Vi har köpt väldigt lite saker den här gången. Vagn har vi ju köpt men sen har vi kvar säng, bröstpump,bärsjal och alla de där sakerna. Vi har köpt kanske 4 bodies hittills. Tänkte kolla igenom i förådet vad vi har kvar från Moa och sen köpa lite till. Köpte alldeles för mkt till Moa och vill inte göra de misstaget nu ;D Roligare att köpa kläder då han är född så man ser vad som passar :)

Har ni köpt mkt?

Oj vad långt jag skrev!!

Thess. sa...

gud va läckra skor! dock kan jag inte gå alls i klackar så dom är inget för mig, haha :)

Ja just det, fotograferingen, det hade jag nästan glömt!
Men nästa helg maybe? :)

Kram