fredag 26 september 2008

Spontanitet och nya bekantskaper


Jag var uppe en runda på stan i förmiddags. Köpte en blus och ett par stickade strumpbyxor. Det blev något till L också, såklart. Det slinker alltid ned någonting till henne, det kan inte hjälpas. Jag gick omkring en stund och bara insöp det härliga höstvädret, pratade lite strunt med svärmor och iakttog omgivningen som sjöd av liv.
Därefter träffade jag Caroline som var nere från Örebro och hälsade på Kristianstad.
Vi har aldrig någonsin träffats förut. Bara följt varandras bloggar och bilddagböcker. Det var lite konstigt att liksom bara gå och fika med en helt okänd människa sådär. Nervöst och lite knasigt - men definitvt ett trevligt initiativ! Jag tycker om att vara spontan. Och att träffa nya människor är alltid intressant. Hon var lika trevlig i verkligheten som jag misstänkte!

Nu i eftermiddag blir det nog någonting ätbart tillsammans med Lillasyster & Snoffe någonstans här i stan. Det är en sådan dag då man bara vill vara utomhus; en uteservering känns alldeles perfekt, denna eftermiddag!

Och just det ja, Hemligheten... Ni får kanske veta den ikväll!

3 kommentarer:

caroline sa...

haha jag överlevde definitivt och det var trevligt som bara den :) måste helt klart göras om!


var verkligen lite knasigt till en början, men du är så trevlig och lätt och prata med så det försvann snabbt, den där knaskänslan :)

emmastjerna.webblogg.se sa...

Hemlighet?! Spännande... Låter som nån har poppat the question om jag får gissa ;) Kram

Thess sa...

Åh, hemligheter är skoj! blev ju nyfiken nu :)