tisdag 9 september 2008

Babyfiasko!

Vilken besvikelse! Vi kom till Tivolibadet hela familjen, glada och spända inför babysimmet. Vi anmälde oss i receptionen och dushade lilla L, tog på henne badbyxor och gick ned för att vänta utanför varmvattensbassängen. Vi väntade och väntade. Vi väntade lite till. När klockan var fem över elva och inga andra föräldrar/barn stod utanför och väntade med oss började vi fråga runt lite.

Tror ni inte att det hela började redan förra tisdagen? Och tror ni inte att instruktören hade ändrat tiden för när det hela skulle börja, förra veckan? De hade flyttat bak simmet en halvtimme, så vi kom ju alldeles lagom tills det var slut! Så typiskt!
Jag fick faktiskt hem ett papper för en månad sedan, där det stod att det skulle starta idag klockan 11.00 så gissa om jag blev förbannad? Gissa om jag blev irriterad? De hade ju till och med L på listan med våra mobilnummer bredvid så jag har svårt att förstå varför de inte ringt och meddelat att det blivit sådana rejäla ändringar.
Som tur väl var var tjejen som höll i det denna gång (ordinarie var sjuk dessutom!) trevlig och förstående, hon kompenseade det med att vi fick gå två gånger nästa vecka istället. Det kan jag väl köpa då, men det är fortfarande dålig stil!

L var i alla fall nyfiken och tittade med stora ögon på de andra bebisarna. M och jag bestämde oss för att bada med henne i barnbassängen 5-10 min, så vi åtminstone gjort nåt bad-aktigt idag! Vi hade ju faktiskt lovat henne... Och jag blev verkligen så besviken när det nu inte blev av. Och vet ni vad? Hon älskade det! Hon plaskade och sprattlade och såg jätteimponerad ut!
Åh, för hennes skull hoppas jag verkligen det blir kul (och att det överhuvudtaget blir av!) nästa vecka!

4 kommentarer:

catti sa...

Men vilket sätt!! :O Men gud så roligt att hon tyckte det var kul med vattnet ju. :)

annica sa...

hoppas det blir bra med babysimmet nu då! skoj att hon gillar vatten! Hoppas allt är bra med dig! Johanna har lagt ner sin blogg så det är därför vi inte kommer in på hennes sida tyvärr
Ha det underbart! kram

Anonym sa...

Men.. så som ni längtade!
Kan M följa med nästa vecka med? Hoppas ni får bada allihopa! MYS! :)

Vera

Johanna sa...

damn dumma dom men kul att hon fick bada anyway