onsdag 22 juni 2011

Vilken färg ska jag måla bordet i?Nu är pelarbordet som ska agera soffbord i huset grundmålat och väntar på att jag ska bestämma mig för vilken färg det ska målas i. Jag tycker det är ganska fint i vitt men funderar på om jag ska välja någon bruten kulör. Färgen jag har i åtanke är från Lady Sensitive men jag är självklart öppen för andra. Det svåra är att komma fram till om jag ska hålla mig till ljust eller om jag ska våga mig på en lite mörkare ton. Färgerna i rummet i övrigt går i svart, grått och naturtoner - självklart kommer det till en del färgklickar också, så småningom. Jag gillar en dämpad färgskala att utgå ifrån och därefter chocka med en eller flera färgigare färger! Ge mig er åsikt!Motivera gärna varför ni tycker som ni gör.
(Bredvid bordet skymtar lillebrors byrå som målats i en grönblå, dämpad färg inspirerad av hans gamla skolplansch föreställande en gammal karta)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Bara en vild idé, men det hade kanske varit snyggt att måla det först ett tunnt lager i den mörka lammulls färgen och ett lite tjockare lager reflektion ovanpå och sen slipa ner kanter och hörn.. få lite gammal touch på det :)

/Jonas

Sandra sa...

Färgen: reflektion, apselut!!
Håller även med ovanstående om att slipa ner lite för att få en liten gammal touch på det hela..

Anonym sa...

Jonas - det var en bra idé!
Jag hade tänkt föreslå enbart Reflektion, men lite "shabby chic" är alltid bra! //Annika/AnkmorFL

Joppe sa...

Linneväv eller reflektion

Beatrice, mamma till skrutten Robin sa...

Jag röstar på reflektion :)

Om du känner att du har lust att tävla så har jag en goodiebag tävling igång här:
http://beabofink.blogg.se/2011/june/goodiebag-tavling.html#
som du gärna får vara med i. Annars ber jag om ursäkt :)