torsdag 16 juni 2011

Familjen Månsson by Lina Roos


Kommer ni ihåg tävlingen jag vann för ett tag sedan? Jag valde som ni kanske minns min favoritfotograf Lina Roos. Jag har väntat och längtat - Lina är så fantastiskt begåvad och har det där lilla extra; ett djup i bilderna och en äkthet.

Igår åkte vi genom Skåne och efter en del felkörningar kom vi äntligen till Skurup - en vacker plats som jag aldrig fått äran att besöka förut. Linas hus var vackert, ljust och speglade henne alldeles ypperligt. Unika möbler, gammaldags charm och underbara, råa putsade väggar. Jag skulle kunna flytta in utan att blinka! Utanför fönstret bredde det öppna landskapet ut sig likt en tjock, mjuk, grön matta och det rådde sådan harmoni över platsen att det rörde mig ända in i själen. Det var långt till närmsta granne och det doftade sommar. Fotograferingen skulle ske utomhus och Lina hade massor av fantastisk rekvisita att tillgå. Vi bredde ut en virkad filt av mormorsrutor och tog plats på den. Det blev precis som jag ville; pastelligt, skirt och spontant! Att genomföra en familjefotografering med barnen Månsson är allt annat än lätt men Lina var helt fantastisk med barnen och fångade verkligen oss, precis just så som vi är! En mjukare, varmare och mer öppen människa än Lina får man leta efter. Vi är så nöjda och det blev verkligen en upplevelse som vi kommer bära med oss i hjärtat länge! Jag är så lycklig att jag vann!

8 kommentarer:

Johanna sa...

Åh, vilka fantastiska bilder!!

Lina Roos sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lina Roos sa...

Men gud vad vackert du skriver om mig, är så glad över att jag får vara en del av ert liv! Kramar i massor //Lina

bitte sa...

Helt fantastiska bilder.
Men personerna är vackra, underbara,ja helt gudomliga,så det kan inte bli fel.
Sen är det nog en mycket duktig fotograf, som tagit bilderna,ty hon har verkligen fångat även deras personlighet på ett helt fantastiskt sätt.
Helt suveränt!!!!!!!

Sofia - Wilburs mamma ♥ sa...

Åh vilken vacker bild :)

Tove sa...

Underbara bilder!

Linnéa - Mamma till Lo sa...

Tack så mycket! Jag håller med dig, det bästa som kan hända! Kram!

Sara sa...

Så himla vackert! Kan inte sluta läsa. Ni verkar ha det alldeles underbart.