lördag 26 mars 2011

Hey, välkommen vår!

Idag har vi haft en skön ledig dag tillsammans. Barnen var trötta efter en trevlig middag hos kära vänner igår som slutade sent och jag och Herr M passade på att städa lite medan de slumrade. Det behövdes, kan ni tro! Jag har prioriterat allt annat framför just det...

Eftermiddagen bjöd på en mysig och intim 30års fest, vi gick en tur på stadens gator och njöt av den glädje och våryra som rådde i människomyllret. Det var verkligen vår i luften, solen värmde oss och en hel del bara ben skymtade under långa mönstrade kjolar. Kring lilla torg pryddes bänkarna av färgglada, glassätande, soldyrkande människor. Äntligen, äntligen lever vår stad igen.

Välkommen vår!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tilda, du är bara 23. Bara för att vara två barnsmamma så klär du inte i att se tio år äldre ut!. Men...snygga glasögon!=)

Anonym sa...

Tilda, ja du är (snart) 23 och jag tycker det är fantastiskt att man kan utvecklas som du gjort, fått 2 underbara barn en härlig make och dessutom skaffat sig en egen stil efter egen smak och tycke!! Stå på dig Tilda, jag tycker du är modig, mogen, urläcker och häftig!!!/::))

Anonym sa...

<3