fredag 16 januari 2009

Kaos

Vi skulle mata ankorna i hamnen men de stackars ankorna hade inte en chans mot alla måsar. Lilla L tyckte det var hänförande att betrakta kaoset som rådde då fåglarna tävlade mot varandra om att få mest bröd. Det var härligt att se henne minspel...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! är läsare av din blogg. Otroligt vilken talang du har av skrivandet. Jag vet inte vilken du är personligen men ditt liv gör att jag myser inombords då jag läser dina rader iaf! Jo, jag är själv i din ålder och har sedan jag var nitton haft en länktan efter barn. Lever med en sambo i hus, har en månadsanställning och är snart fast anställd(hoppas jag på)=). Visst känner jag att jag har nog mycket kvar att både se och uppleva innan jag blir helt stadgad av en baby. Men jag känner faktiskt att ett liten barn med denna människan skulle vara min första karriär! (För synen på karriär har vi ju olika, eller hur!?) Min sambo och jag är otroligt lyckliga och trivs med varandra, har ett förhållande från tre år tillbaka och firar 1 års förlovning i maj! Jag har inte rikitigt diskuterat detta med honom om vad jag vill, men ofta kommer detta upp från bådas håll. "När vi har en liten" Synen på uppfostran osv...Jag vet också säkert att han skulle ta ett fullt ansvar om sitt barn. Du tycker säkert detta inlägg kan verka lite konstigt, men eftersom jag vet du är i denna vardag nu själv hade det varit kul med en komentar från detta och hur du reflekterar över mina tankar! Tack på förhand!=)

Anonym sa...

Jag igen, he...Är ju nu 21 och inte riktigt i din ålder då du fick lilla `L, men skulle det gå på första försöket är jag ju nära iaf! Du är ingen relationsexpert eller psykolog , men en komentarfrån dig hade kanske kunnat hjälpa mina tankar lite. Känner inga andra i din ålder med en liten intill!=)

caroline sa...

äälskade bilderna (även fast måsar är skitäckliga!) känns som om våren inte är alltför långt iväg..

caroline sa...

den har premiär IDAG! :)
verkar så hiiiimla bra