torsdag 13 november 2008

The Dress

Jag har hittat den! The Dress. Det räckte att prova några få, jag visste nästan direkt att det var den jag skulle ha.
Den var inte alls som jag tänkt mig från början utan snarare helt och hållet raka motsatsen -men den är ju såååå underbar! Gammaldags, skir, romantisk... Lång och inte kort som jag funderade på igår kväll. Den är perfekt! Och kronan på verket är bedårande - en tiara i guld.
Jag kände mig verkligen som en prinsessa då damen som arbetade i butiken iklädde mig klänning efter klänning som jag sedan stolt fick visa upp för mamma och mina tärnor. En massa Åhhh! Ahhh! och förtjusta suckar slapp över deras läppar vid nästan varenda klänning men vi enades alla tre direkt om att den klänningen var den rätta. Det är väl konstigt? Jag går dit med en föreställning om hur jag tänker mig klänningen och så går jag hem med en som jag aldrig någonsin trodde jag skulle ta på mig...

Tyvärr kan jag inte visa några bilder på den då vi valt att göra på det gamla traditionella viset; brudgummen får inte se klänningen förren det är dags. (Jag har ju så svårt att låta bli att berätta och visa bilderna vi tog...)

11 kommentarer:

catti sa...

Så gjorde vi med och det var så underbart att se min häpna husband to be när han såg mig i klänningen.. :) För det blir inte riktigt samma sak om man sett innan. Väldigt amerikanskt, javisst, men ett väldigt fint inslag på sin stora dag!

Johanna sa...

aww.. bilden är superfin!! ja det var kul å fölla me! <3 din klänning e´ perfekt!

Razz sa...

Haha, ok då Tilda. Bra att du får go lön. Tänkte fan inte på att du jobbade där juh ;) på mintid när jag jobbade på hemköp var det usel. Handel suger verkligen tycker jag. Dåligaste avtalen ever, men jobb är jobb. Åhh sjukt sugen på att se klänningen!

rebecka sa...

ska ni köpa den, vad kostar den isåfall? :)

Håller med om att Moa passar bäst i lugg och page :)
Mössan är från Åhlens och kostar 50 kr.

rebecka sa...

Blir kul att se den sen :)

Jag hade inte fullt så roligt som du, när jag var och provade klänningar.
Jag gick med min mormor (som alltid tycker att HON har rätt) och hon ville gärna bestämma min klänning och ville att jag skulle prova klänningar som hon tyckte var snygga.
Och fastän jag sa att jag endast ville ha vita klänningar frågade hon endå expediten efter mörkgröna/färgade tant-klänningar.

Mkt irriterande :)

Rebecca sa...

AH! Jag vet nog minsann vilken klänning det är, jag provade också den =) (om det nu är den jag tänker på.. =)) Underbar! Vi kommer att vara de vackraste brudarna =) Kram

Anonym sa...

Du kommer vara helt bedårande vacker Tilda!! Och M knäsvag.. :)

KRAM Vera

Fröken Fräken sa...

Ja, jag tycker att det på något vis blir ännu finare när man hittar något som man inte alls trodde att det skulle bli.
Och oj vad du har legat i och målat, jag gillar verkligen förvandlingen av bokstäverna!

fridas favoriter sa...

Jag följde med min kompis som gifte sig i förra veckan och hjälpte henne att välja klänning. Det blev precis som du skrev, hon valde en som hon inte alls tänkt sig från början. Men man går ju inte och provar brudklänningar innan det är dags, så hur ska man veta vad som klär en bäst?... Det lilla man fick se av din ser jättefint ut, älskar klädda knappar :)

caroline sa...

vad roligt :)
ska bli spännande och få se den! ;)

Anonym sa...

Du kommer bli urtjusig!