måndag 15 september 2008

Feber i dagarna två

Två dagar med feber. Det är ingen höjdare precis. Dåligt samvete har präglat båda dagarna eftersom jag inte kunnat ägna någon tid åt Lilla L. Jag fick lösa det med att åka hem till mamma ena dagen; sova på hennes soffa och bli lite ompysslad med äppelpaj medan hon och min lillasyster tog hand om min dotter. Igår jobbade M till lunch så jag fick stå ut och försöka underhålla henne så gott jag kunde tills han kom hem. Så fort han kom innanför dörren lade jag mig i sängen och sov resten utav dagen. Jag vaknade bara när det var dags för mat, både för min del och för L's del.


Nu är jag sugen på att kompensera dessa stillastående dagar. Storstäda lägenheten, göra mig hyfsat fin och gå ut. Spendera massor med tid med mina underbara man och dotter!

1 kommentar:

rebecka sa...

Jobbigt mer feber :( Hoppar inte Liva blir sjuk.

Äter hon en hel burk när hon äter?

Jag trodde aldrig Moa skulle börja äta mkt eftersom att hon får 3 dagar sedan åt typ MAX 5 frystärningar mat (typ 1/4 burk..) men så bara på en dag vart hon som en ny bebis, en hungrig bebis. Hon vill inte amma lika mkt så jag ammar hon ara morgon och kväll och hon verkar inte sakna bröstet på dagen för hon söker sig aldrig dit.
jag som tänkte amma typ 100 år, tills hon var 1år iaf, men de verkar ju inte bli så nu. Skönt kanske :)

Hur gammal är Liva?
Jag bytte ut amnning mot mat bara för någon dag sedan bara för att testa hur länge hon klarade sig på bara mat och hon klarade sig från kl 11-15 utan att bli gnällig. Så när hon blir 5,5-6 månader kan du ju testa det. :)