fredag 29 augusti 2008

Stackars liten

Sitter med kaffekoppen i handen, klarvaken (konstigt nog) efter ännu en sömnlös natt. Lillbus har verkligen blivit kanonförkyld. Snorar, nyser och gråter så att tårarna sprutar för minsta lilla. Trots att det bara är en förkylning slår mitt mamma-hjärta miljoner extra slag när nu jag ser henne ligga där i sängen så ynklig och bara sova, sova, sova... (Det har nog varit mycket tuffare för henne än för mig, inatt)
Jag tycker det är förfärligt att inte kunna göra någonting för att hjälpa henne; Hon kan ju inte snyta sig, precis. När jag droppar koksalt i näsan tycker hon det är fruktansvärt och gråter ännu mer! Men det är tur att inte jag mår dåligt idag, det hade varit tufft att ta hand om en sjuk busbebis när man själv bara vill gräva ett hål i marken och ligga där tills man blir frisk igen. Eller tills någon bjuder på kladdkaka.


M tyckte synd om mig och köpte hem nyttiga juicer, fyllda med vitaminer och atioxidanter. Föll mest för en ny, spännande variant, Kiviks Havtorn. Den såg lite konstig ut men smakade faktiskt gott! Och så har han börjat tvinga i mig Vitamineral Kvinna... Min Sötnöt!

3 kommentarer:

Annica sa...

M är verkligen för söt mot er, det är verkligen kärlek;) De flesta människor är faktiskt ganska trevliga här i stan, rötägg finns det ju i varje stad! vad har du för mailadress? ja det ska bli underbart att göra något annat än att vara på Maxi! Hoppas lilla L kryar på sig! Kram

Anonym sa...

(www.daydreamsbyjohanna.blogg.se)

Godmorgon Tilda! Låter inte alls roligt med förkylning.. särskilt inte när lilla L också har det :(

Jag började precis nu i höst, så allt är väldigt nytt! Läser just nu AU1 som alla sorters lärare läser, sen är min inriktigt äldre barn och samhälle som ämne :) Vad ska du läsa? -nyfiken-

Kram Johanna

Johanna sa...

Vad synd att du inte skulle börja nu i höst.. hade varit kul att ha ngn man kände i samma grupp :) Jag har bara gått 2 veckor, men det verkar lovande! Helt klart!

Ska också bli gymnasielärare... helt klart den bästa åldern :)