torsdag 4 februari 2010

2hand

Visst är denna lampskatt underbart charmig?
Jag är på secondhand-jakt.
Letar lampor, nattduksbord, tavlor och ett skåp som möjligtvis är bättre än det jag har. Förstår bara inte hur människor på Blocket kan ta så himla mycket betalt för saker som inte ens är i gott skick? Får de sina saker sålda? Jag förstår inte hur det fungerar riktigt.
Och vad tusan har hänt med stadens secondhand-butiker? Överpriser till tusen. När man säljer saker dyrare secondhand än de är i realiteten börjar det ju gå överstyr; lade märke till ett IKEA Lack-bord på ett ställe som de ville ha 150.- för! Helt sjukt.

5 kommentarer:

Thess. sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Catti sa...

Ooookej..!? Är du medveten om att man SKA stanna hemma 3 dygn efter att man blivit frisk enligt alla rekommendationer? Bara för att man känner sig bra så smittar du förmodligen 1+ personer på din väg när du inte stannar hemma. Någon av dessa personer kanske blir så sjuka att de måste läggas in (förmodligen, om det handlar om barn) med dropp. Jag har hittills aldrig träffat på någon som INTE följt vårdens 3-dygns-regel, förrän nu..... Förlåt men jag blir lite upprörd känner jag. Tycker det handlar om respekt för andra människor och det är pga de som går ut för tidigt som detta blir en epidemi varje år, bl.a

Jag och A äter probiotika, vi handlar varannan vecka, rör oss inte i stan om det inte är absolut nödvändigt, använder god handhygien och spritar händerna.

Träningen är som sagt mitt sätt att koppla av. Det är av det jag mår som bäst och den går i första hand för mig när det gäller sker att göra. Jag skjuter hellre på allt annat! Därför har jag tid. :)

Catti sa...

Och du, promenader är ju faktiskt OCKSÅ träning! ;)

rachel sa...

har också märkt att second hand butiker blir dyrare och dyrare, så tråkigt! kan det bero på att det är mer populärt att handla second hand nu för tiden? förra helgen fyndade jag föresten också en lampa :) 5 tior kostade den.

förövrigt har jag gjort ett nytt halsband till dig. fick en beställning på ett halsband och då passade jag på att göra ett nytt till dig samtidigt :)

hälsningar, Rachel.

Tilda sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.