fredag 22 januari 2010

En ljuvlig morgon

Jag har njutit av en underbar stund bland skrynkliga lakan, med en älskling på varje sida om min frusna kropp och morgonbrisens kyliga kyssar som så mjukt snuddat vid mina bleka kinder. En kopp kaffe med mjölk, ett glas färskpressad äppeljuice och en frukost i lugn och ro kan göra min dag. Jag tänkte kila ut på stadens gator för att köpa med mig lite färdlektyr till vår resa på söndag; en Mama, en Elle och ett inredningsmagasin (vilket har jag inte bestämt ännu; väljer utifrån snyggast omslag!) kanske kan pigga upp vilken långtråkig bilfärd som helst?

3 kommentarer:

rebecka sa...

Ja när jag läste det där om att slänga i sängen tänkte jag exakt samma sak, att det kan förknippa läggningen med någonting dåligt.

Vi brukar också sätta oss ner på Moas nivå och prata. Om hon är allt för hysterisk brukar vi säga "nu får du gå in på ditt rum tills du är snäll".
Vi leder in henne där och stänger dörren. Efter typ 5 sekunder brukar hon komma ut och vara snäll och ge oss en kram. Haha.

Vad skönt med en sån mamma! Min mamma är inte till så stor hjälp när jag ska fråga om sånt alltså.

Hon säger bara att JAG aldrig var i nån trotsålder och att JAG alltid var glad.. och så och då får det ju Moa att låta som hon är as jobbig då jag berättar om hennes utbrott :/

När är bebisen beräknad förresten? :D

rebecka sa...

aha. vi har beräknat till midsommar.
Ska ju på ultraljud på tisdag och då får vi väl veta lite mer exakt datum. LÄNGTAR!!!

Vad ska ni skaffa för vagn?

manilla sa...

Hoppas ni får en underbar resa, njut av varje sekund! Vi kan väl höras efter du kommit hem? Känns som att det är på tiden :) KRAM