tisdag 16 september 2008

Stina Wirsén is the shit!

Brokiga av Stina Wirsén består verkligen av superfina produkter för barn! Jag älskar barnböckerna och fascineras av så gott som nästan varenda "vuxen-illustration" hon gjort...

Det finns en bordslampa (den finns i takvariant också) som är gudomlig ifrån Brokiga - den önskar jag mig åt L. Här i Kristianstad går hela kalaset på 900:- någonting. Det finns en massa annorlunda kuddar, påslakanset för spjälsäng, tavlor och kläder - allt för barn och allting precis i min smak; Färgerna, figurerna, humorn - Det är tokläckert!

2 kommentarer:

tavelhus sa...

Stina W är verkligen en favorit!
m

Johanna&Tea sa...

ja va fan, i sovrummet var dte likosm en randig tapet i guld och nöt i stora ränder som fondvägg. Alla golv var nya i ekaner. Stor trädgår för Tea och hunden. En jätteballkong typ 5m lång. Nyrenoverat kök i vitt. Typ samma som det vita i ert sovrum med svarta knoppar och svart kakel. Sen var resten av köket i nygammalt tegel som fondvägg. Sen två mindre rum, typ gästrum i vitt oxch ett Tea-rum i beige. Det ligger i ett stort vanligt hus med två våningar. Alltså delar vi bara trädgård med ett annat par. 104kvm. Känns ju som om man har ett hus. Vet inte hur jag ska göra. Men är först att titta på den iaf..Men 7.7ookr? Hmm har man dom pengarna för att bo?