lördag 1 oktober 2011

En liten fundering

Jag har som bekant ett skåp jag är förälskat i. Det är ett hittegods, som stod i min pappas hus när han köpte det. Nedgånget, söndrigt och målat i en hemsk grönbrun färg skrek det till mig "Ta mig! Rädda mig!" och jag kunde inte motstå. Ny färg med hjälp av pappa, nya knoppar, två par fötter och lite hjälp från världens bästa finsnickare Martin - skåpet blev som nytt (Fast gammalt..ja ni fattar!). Nu är det fyllt av barnens filmer, fotoalbum och några enstaka glas. En salig röra, minst sagt. Ovanpå skåpet är det en liten nedsänkning där man kan sätta fina saker och jag vet aaaldrig vad jag ska placera där. Nu står det en grön vas, en bröllopspresent och en tavla på men jag är förstås sugen på förändring! Så min fråga är - Vad ska jag ställa där? 

3 kommentarer:

Maine sa...

ett par silvriga ljusstakar av olika slag kanske kan vara nåt? beror ju lite på stilen i övriga rummet förstås.

Mathilda sa...

Maine: Tack för förslaget - hade en silvrig kandelaber innan men som alltid så tröttnar man.. Kanske en annan form av ljusstakar kunde vara något... Mer åsikter taaack!

Lelle sa...

En stor gammal klocka i det hörnet där fotot står. Jag tycker en sån rund som alltid är med i tecknade filmer. Men en grej i mitten som åker fram och tillbaka på två "klockor" när larmet går, som man nog snurrar upp? Jisses vad svårt att förklara! Dom brukar finnas i guld, men silver hade varit finare, och lite större än vanligt! Lycka till