söndag 13 december 2009

Tysta tårar

Det är inte sant som de säger, för vänskap rostar ibland. Vänskap vissnar ibland. Vänskap dansar sin sista dans ibland. Vänskap tar beslut och hoppar framför tåg...
Vänskap gör ont ibland.

3 kommentarer:

rebecka sa...

haha ja ho var söt i det dära badlakanet :)

Har Liva gått Lucia idag? :)

carro sa...

Ja Tilda, det är skönt att jag har mina girls här... men det är ju tyvärr ingenting mot er där hemma. guuuuuud vad jag saknar er. det känns så konstigt att inte kunna ses och prata som förr! MEN jag kommer ju hem och då kommer vi ha så otroligt mycket och ta igen :)

fikor på Fenix och galna partykvällar i sommarnatten. kommer alltid minnas sommar 2009 som VÅR sommar, de minnena lever jag på nu kan du tro :)

Wifie sa...

Usch vad hemskt. Jag har själv haft den "sjukdomen".. Det tär, och man får leva med det för alltid... Men bra man kommer ur det värsta går det bättre.. Tänker på er!

Vad häftigt att Calle gick på samma skola som dig hihi! :) Det är häftigt när någon man känner blir känd tycker jag hihi. En kompis till mig är syster med Markus fagervalls tjej så hon har ju känt Mackan jättelänge. Och en i min klass från 6:an til 9:an är hockeyproffs haha. :D Och är med i TV hela tiden. Sånt tycker jag är grymmt. ;)