fredag 21 november 2008

En speciell julgran

Varje jul sedan jag och M blev tillsammans har vi valt ut den perfekta julgranen ihop. Vi har också skapat en tradition som innebär att vi varje år köper en ny, speciell julgranskula som representerar någon särskild händelse eller någonting annat som är viktigt för oss.
Vår julgran är alltså för oss väldigt personlig och har mycket stor betydelse för oss båda. (NI må tycka vi är nördiga och julromantiker, men sådana är vi!)

Förra året var vi i USA veckorna innan jul, därför köpte vi en typsikt turistig "I Love N.Y"-kula i amerikanska flaggans färger. I år är det ju vår dotters år och det innebär ju också att hon ska få en speciell kula att pryda granen med. Jag hittade en jättefin idag under min lilla julklappsrunda; liksom filten i föregående inlägg kommer den från Steninge Slott. Det är ett hjärta av guld, vilket passar mycket bra då hon tagit våra hjärtan med storm och då hon både kommer ur och innebär kärlek, för oss.

6 kommentarer:

catti sa...

Jag tyckte det var en JÄTTEFIN tradition! :)

Anonym sa...

jag har oxå tänkt göra något sådant...att varje år köpa en lite mer speciell kula...vi får se om det blir i år..kram

catti sa...

amningsdemensen ska tydligen vara värre än gravidseniliteten så ;)

Anonym sa...

Tycker det är en supermysig trad.
Vi köper också en liten ny grej till granen varje år, dock inte med någon djupare tanke.. Antagligen mest för att stilla mitt behov av allt mysigt som glimmar i butikernas julhörnor :)
Go X-Mas!! :)

Kram Vera

Fröken Fräken sa...

Tycker att det låter som en härlig tradition! Jag kan inte påstå att herr Fräken är så intresserad av julpynt, men å andra sidan får jag då bestämma allt själv. Inte så pjåkigt!
Ja, ibland hittar man lite fynd på Dollarstore, även om det finns en himla massa krafs också! ;-)

caroline sa...

ja. under åren som gått har jag nog aldrig varit sååå arg som jag är nu på honom. jag har inte vågat. men nej nu är jag faktiskt riktigt riktigt arg. fy.

förresten är det en jättefin tradition ni har! blir lite avis att inte jag också kommit på en sådan supermysig tradition! ;)