fredag 28 november 2008

En röd Amaryllis

Jag fick en Amaryllis av min M för någon dag sedan. Han valde omsorgsfullt ut den och en passande kruka då han fick uppgiften att veckohandla. Den har inte slagit ut ännu och den ser inte mycket ut för världen men jag vet att den kommer bli bedårande då den väljer att öppna sig. Jag älskar honom för att han gör sådana spontana gester, då och då. Små saker som betyder hur mycket som helst för mig. Det sätter liksom guldkant på tillvaron och får det att spritta till lite utöver det vanliga i mitt hjärta. Jag kan knappt vänta tills dagen då jag får ge mina löften om livslång kärlek till honom...

3 kommentarer:

catti sa...

hihi nää. Man kan köpa såna där underlägg (som du verkar använda som lock?) också, men det hör som inte till napp-boxen. :)

ja det är nästan det viktigaste av allt, att h*n tar nappen.. Som jag skrivit.. Jag vill inte ha något tumme-sugar-barn! ;)

catti sa...

Jaha, men på tre butiker här i stan är det underlägg, du vet som dom har till alla andra boxar och ljusgrejer.. :) Man kan nog ha det som man vill! Fast det får man köpa till.. För i plastpaketeringen är det bara boxarna (som på deras hemsida), sedan kostar underläggen/locken extra på sidan om. :)

badanka sa...

galet mysig blogg! fastnade länge länge...mysig 1 advent på er!